Elektrolyse voor upstream blending in raffinaderij

In het onderzoeksproject Elektrolyse voor upstream blending in raffinaderij onderzoeken de partners o.a. de noodzakelijke aanpassing in de regelgeving.

 
 views 

EU HEROES NetIntegratie

7 Europese landen gaan in het innovatieproject EU HEROES samen de barrières wegnemen bij de integratie van zonne-energie in het elektriciteitsnet.

 
 views 

Energiebelasting 2.0

Energiebelasting 2.0 zou rechtvaardig zijn, de energietransitie versnellen, meer sturing op CO2 geven, innovatie bevorderen en: De vervuiler betaalt

 
 views 

Effectieve Innovatie: Push & Pull

Om innovaties in de energiesector echt vlot te trekken zijn Pull instrumenten nodig zoals knellende regels en hoge prijzen nodig concludeert CE Delft

 
 views 

AWTI 'Oppakken en doorpakken'

AWTI concludeert in haar onderzoek 'Oppakken en Doorpakken' dat Nederland moet kiezen en steviger moet inzetten op energie-innovaties. Daarmee kan Nederland ook economische kansen pakken.

 
 views 

Voorstudie Institutionele Belemmeringen

Resultaten voorstudie naar Institutionele Belemmeringen Transport & Mobiliteit door APPM Management consultants in opdracht van RVO.

 
 views 

IRIS Juridische kaders

Iris heeft ten doel tot juridische kaders te komen die de beste kansen bieden aan de ontwikkeling van ‘lokale duurzame energieprojecten’, LDE’s.

 
 views