Alliander

  • Type organisatie: Netbeheer

Via energienetwerken zorgt Alliander voor de distributie van gas en elektriciteit in een groot deel van Nederland.

Wij willen de samenleving versterken door vrije toegang tot de energie-infrastructuur mogelijk te maken en onze klanten meer inzicht in hun energieverbruik te geven.

Alliander wordt steeds transparanter

Alliander is begonnen met het maandelijks publiceren van actuele prestaties over onder meer veiligheid, klanttevredenheid, CO2-uitstoot en uitvalduur op de website. Ook zijn de actuele ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie in te zien.

Op de website wordt inzicht gegeven in de actuele en maandelijks bijgewerkte prestaties van Alliander op het gebied van veiligheid, klanttevredenheid, CO2-uitstoot en storingen. Ook is terug te vinden hoe het gaat met de aanbiedingsplanning van de slimme meter.

Verder is een aantal ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie inzichtelijk gemaakt, bijvoorbeeld  hoe het gaat met de ontwikkeling van het  geïnstalleerd vermogen zonne-energie, windenergie en warmtekrachtkoppeling in de verzorgingsgebieden van Liander maar ook  het aantal publieke laadpalen. De informatie wordt ieder kwartaal geactualiseerd.

Alliander
 Utrechtseweg 68
       6812 AH Arnhem,
       , Netherlands
  Martijn Bongaerts   alliander.com    Martijn.Bongaerts@alliander.com    06 27024513