BeNext

  • Type organisatie: Leverancier

BeNext is een Nederlands bedrijf dat eind 2007 is opgericht, door voormalig directeur van Betronic, om de volgende stap van Betronic in het ontwikkelen van huisautomatisering producten te maken.

BeNext is een maatschappelijk betrokken, onafhankelijk en innovatieve organisatie met als specialisme de ontwikkeling van een platform waar waarde wordt toegekend aan persoonlijke sensorgegevens om zo een optimaal mogelijke leefomgeving te creëren, zoals huisautomatisering. We houden ons hiermee bezig omdat we het belangrijk vinden om energieverspilling tegen te gaan en mensen bewust te maken hier zuinig mee om te gaan binnen een comfortabele leefomgeving.

Ons succes wordt bepaald aan de hand van het duurzamer en comfortabelere leven van de klant. Het belangrijkste voor ons is dat we klanten helpen om controle en inzicht te krijgen in wat er in en rondom hun woning gebeurt. Ons streven is om een op maat gemaakte oplossing aan te bieden voor elke bewoner op basis van de woning.

Het is onze missie om innovatieve oplossingen te bieden op gebied van klimaat, controle, energie, zorg en beveiliging, waardoor we efficiënter met onze energievoorzieningen om kunnen gaan.

BeNext heeft een centraal systeem ontwikkeld om al uw apparaten in huis met elkaar te verbinden en te bedienen via een applicatie. Zo kunt u inzicht krijgen in energie, klimaat, gas en waterverbruik en kunt u dit aanpassen om sluipverbruik tegen te gaan.

Alle apparaten en diensten zijn op afstand te bekijken en te bedienen waardoor u meer controle krijgt over u huis. Tevens wordt u persoonlijk geadviseerd op basis van deze sensoren.

BeNext
 Ter Gouwstraat 3
       1093 JX Amsterdam,
       , Netherlands
  Edwin Van Kessel   www.benext.eu    ewout@benext.eu    020-4650105