Bredenoord

  • Type organisatie: High tech: Producent / Leverancier van high tech apparatuur

Bredenoord geeft met haar oplossingen energie om succesvol en krachtig te kunnen ondernemen. Juist daar waar energie niet altijd zeker en vanzelfsprekend is. Bredenoord zorgt ervoor dat ondernemers en instellingen kunnen werken zoals zij dat willen en dat overheidsorganisaties kunnen doen wat zij moeten doen. Overal ter wereld, vandaag en morgen. Gegarandeerd!

Missie

Dit betekent dat wij bij Bredenoord werken vanuit de volgende missie: “Bredenoord is een onafhankelijk familiebedrijf dat internationaal de betrouwbaarste toonaangevende decentrale energiesystemen ontwikkelt, levert, onderhoudt en exploiteert, en zo haar klanten voorziet van energiezekerheid.”

Standaard en maatwerk

Omdat elke energiebehoefte anders is, kunt u kiezen uit standaard power of compleet ontwikkelde maatwerksystemen. U kunt materiaal huren, leasen en kopen. Van een 15 kVA voor de bouwkeet langs de snelweg tot een 60 MW powerplant. Met een vloot van meer dan 2000 verschillende aggregaten, de expertise van onze engineers en servicemonteurs en onze eigen afleverservice gaan we elke uitdaging aan. Op elk moment en op elke plek. Overal ter wereld.

Internationaal

Vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Denemarken leveren we met onze mobiele en permanente systemen energiezekerheid over de hele wereld. Van 24/7 backup power in de haven van Rotterdam tot mobiele stroom bij een boortoren op de Noordpool. Van duurzame mobiele stroom in Afrika tot energiezekerheid bij grote sport- en muziekevenementen door heel Europa. Via een netwerk van vestigingen en depots en onze serviceorganisatie zijn we altijd snel ter plaatse.

Veilig werken

Het veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid van Bredenoord is gericht op het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving, het voorkomen van arbeidsongevallen en bescherming van het milieu. Bredenoord is ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd. Door onze werkwijze te spiegelen aan de ISO-en VCA**-normering, optimaliseren wij voortdurend onze dienstverlening en de veiligheid en gezondheid voor onze medewerkers, als ook voor onze opdrachtgevers en onderaannemers borgen.

Bredenoord
 Zutphensestraat 319
       7325 WT Apeldoorn ,
       , Nederland
  Margien Storm van Leeuwen   bredenoord.com/nl/    mstormvanleeuwen@bredenoord.nl    +31 (0) 55 3018501