Cedel

  • Type organisatie: Adviesbureau

Cedel houdt zich als ingenieurskantoor bezig met engineering en ontwikkeling van complexe projecten op het gebied van duurzame energie.

CEDEL specialiteiten

Kennis en ervaring is een belangrijke factor bij in deze markt steeds weer vernieuwende technieken en methodieken. Zo heeft de Technisch Directeur van Cedel, Ir. Remco de Vries meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in onderzoek en ontwikkeling van panelen, omvormers en aanverwante elektronica bij Shell Solar.
Hij heeft op dit gebied wereldwijd projecten uitgevoerd. In een later stadium is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling van zogenaamde hybride systemen, een combinatie van PV panelen en windenergie. Maar ook de andere ingenieurs bij Cedel hebben specialiteiten, bijvoorbeeld op het gebied van de brandstofcel.

Werkwijze

Naast deze kennis en ervaring is het belangrijk om ook de daadwerkelijke resultaten van bestaande en nieuwe technieken te weten, om zo tot een goed advies te komen. Hiervoor is de oude stelregel : “meten is weten”, nog steeds een belangrijk onderdeel.

Ingenieurs van Cedel werken bij deze innovaties en daarmee samenhangende ontwikkelingen zoals op gebied van Elektrotechniek (Elektronica en Mechatronica), nauw samen met studenten van de Hanze Hogeschool te Groningen.

Cedel
 Portugallaan 5
       9403 DR Assen,
       , Nederland
  Remco de Vries   Cedel.nl    remcodevries@cedel.nl    0592 545 542