Dijkstra Draisma

  • Type organisatie: High tech: Producent / Leverancier van high tech apparatuur

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Korte lijnen, gedreven medewerkers en een persoonlijk betrokken directie en managementteam, dat is waar Bouwgroep Dijkstra Draisma voor staat.

Bouwgroep Dijkstra Draisma onderscheidt zich door heldere communicatie, een praktische aanpak en innovatieve oplossingen zonder het vakmanschap uit het oog te verliezen.

Dijkstra Ontwikkeling

Dijkstra Ontwikkeling ontwikkelt, coördineert en realiseert groot- en kleinschalig bouwprojecten. We ontwikkelen in opdracht van of samen met andere partijen, waaronder beleggers, woningcorporaties en overheden of op eigen initiatief en voor eigen risico. Dus naast het daadwerkelijk bouwen kunnen we ook het hele traject van ontwikkeling tot verkoop, bouw en sleutelklare oplevering uit handen nemen, voor de zakelijke markt en de particulier, individueel of collectief.

De praktijk wijst uit dat het bouwproces door de samenwerking tussen ons ontwikkel- en bouwbedrijf sneller en efficiënter verloopt. Met als meest tastbare resultaten; kwalitatief hoogwaardige en sterk concurrerende projecten met een grote slagingskans en tevreden opdrachtgevers en gebruikers.

Bolsward en Dokkum

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een aannemingsbedrijf met een jaaromzet van ruim € 100.000.000,-. Ons bedrijf staat garant voor al meer dan 100 jaar bouwervaring en telt zo’n 280 werknemers. Vanuit twee vestigingen – Bolsward en Dokkum – richten wij ons met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder.

Dijkstra Draisma
 Bocksmeulen 23
       9101 RA Dokkum,
       , Nederland
  Folkert Linnemans   bgdd.nl    info@bgdd.nl    (0519) 22 99 99