E-Trucks Europe

  • Type organisatie: High tech: Producent / Leverancier van high tech apparatuur

De nieuwe vuilniswagen rijdt niet op diesel, is super zuinig en bijna geruisloos. Bij e-trucks in Westerhoven bouwen ze dieselmotoren om tot een elektromotor met als brandstof waterstof. De gemeente Breda is enthousiast. Daar rijdt inmiddels de  eerste vuilniswagen 2.0.E-Truck

De basis van een E-Truck is grotendeels gelijk aan een conventioneel dieselvoertuig. Met één grote verandering: de aandrijflijn. De conventionele dieselmotor heeft plaatsgemaakt voor een PEM elektromotor.

Deze elektromotor wordt aangedreven door energie uit het accupakket. Het accupakket van het voertuig is gemonteerd aan de linker- en rechterzijde van het chassis. Door het vervallen van een aantal componenten, kunnen wij op deze plaats voldoende ruimte creëren voor het accupakket.

Waterstof

De gehele aandrijflijn van het voertuig is gelijk aan het conventionele voertuig. Met als groot voordeel, dat het onderhoud aan uw voertuig geheel kan worden uitgevoerd door uw dealer. E-Trucks Europe verzorgt het onderhoud aan het elektronisch gedeelte van uw voertuig.

Door de geringe aanpassingen in het voertuig is het mogelijk om uw kostbare opbouw te behouden. Ook kijkt E-Trucks Europe graag samen met u naar oplossingen voor het verlagen van het energieverbruik van de opbouw.

Neem voor meer informatie over duurzame transportoplossingen vrijblijvend contact op met E-Trucks Europe. Wij vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn.

E-Trucks Europe
 Heijerstraat 7
       5563 ZG Westerhoven,
       , Nederland
  Joris van der Aalst   e-truckseurope.com    joris@e-truckseurope.com    +31 402012636