ECONNETIC

  • Type organisatie: Adviesbureau

ECONNETIC ontwikkelt, financiert, realiseert en beheert hernieuwbare energieprojecten voor (lokale) overheden en het bedrijfsleven. We zijn een onafhankelijk full service energie-adviesbureau.

Wij geven helder advies en treden op als samenwerkingspartner om duurzame energieprojecten écht van de grond te krijgen. We regelen de financiering, denken mee in de ontwikkeling en zorgen ervoor dat projecten gerealiseerd worden.

We hebben een ondernemend team van duurzame
energieprofessionals die advies geven en ook echt dóen. Met een werkwijze die transparant is voor alle betrokken partijen, zorgen wij voor een duurzaam eindresultaat wat – letterlijk – energie oplevert!

Econnetic missie

Samen met ons team, onze opdrachtgevers, partners en leveranciers maken wijhernieuwbare, duurzame energie bereikbaar voor iedereen.

Visie

ECONNETIC wil fossiele energie overbodig maken! Om de energietransitie te realiseren, werken we iedere dag aan hernieuwbare energieoplossingen voor overheden en het bedrijfsleven.

We geven advies én voeren uit op een transparante en toekomstbestendige wijze. Met slimme oplossingen bijdragen aan een toekomstbestendige energietransitie.

Meedoen?

ZON

Samen sterk in het opwekken van zonne-energie én het aantrekken van financiering. Dit doen we voor bedrijven(terreinen) en overheden met projecten zoals ‘Zon op Bedrijfsdaken’.

WIND

Samen met u creëren we draagvlak voor windmolens in de omgeving. We zorgen ervoor dat de financiering rondkomt en het project startklaar is. Zo helpen wij overheden en bedrijven bij het behalen van de gewenste resultaten.

WARMTE

Warmte is duurzame energie die eigenlijk overal om ons heen is. In de lucht en in de grond. Wilt u gebruikmaken van bodemwarmte of warmte uit de lucht, dan begeleiden wij u bij het complexe proces van idee en financiering naar realisatie.

Link naar de pagina met showcases

ECONNETIC
 Hoofdstraat 248
       3972 LK Driebergen-Rijsenburg,
       , Nederland
  Jeroen Willems   econnetic.nl    jeroen@econnetic.nl    0343 445 398