Energic Group

  • Type organisatie: Leverancier

Via onze merken hebben wij als Energic Group onszelf het doel gesteld om onze klanten voortdurend te ondersteunen met slimme data-oplossingen en duurzame maatregelen om samen de energiekosten naar een zo laag mogelijk niveau te brengen.

Energic visie op energie

 

De transitie in de energiewereld is in versnelling. Een duurzame energievoorziening en samenleving wordt voor veel partijen toegankelijker gemaakt. Slimme, data-georiënteerde tools en oplossingen die partijen helpen bij het beheer en de verduurzaming van hun energievoorziening krijgen steeds meer aandacht.

SamenwerkingTegelijkertijd is er een toenemende behoefte aan energie en dus ook aan energiediensten die helpen om de energiekosten te verlagen. De Energic Group is ervan overtuigd dat er overkoepelende samenwerking en nieuwe businessmodellen nodig zijn om daaraan te kunnen voldoen.

Technologie, synergie en klantkennis zijn de sleutels om met slimme energie diensten steeds weer in te spelen op de aldoor veranderende behoeften in de markt.

DNA

De Energic Group staat voor slim, vooruitstrevend, persoonlijk en no-nonsense. Dit willen wij in al onze merken duidelijk naar voren laten komen. Daar ligt onze kracht. Op die manier kunnen wij de verschillende markten en doelgroepen, die wij met onze merken bedienen, optimaal van dienst zijn en samen bouwen aan een duurzame toekomst.

Merken

  • Hezelaer
  • EnergyZero
  • VvE Energie Select
  • Shifft
  • Izzy Projects

Hezelaer voor de zakelijke markt

Hezelaer is dé energieverlener voor de zakelijke markt. We leveren energie en verlenen diensten aan bedrijven, waar het energieverbruik continu aandacht verdient. Deze diensten staan helemaal in het teken van de ontzorging rondom de energieprestaties en het monitoren en analyseren van het totale energieverbruik.

Dé sleutel naar substantiële kostenbesparingen.

Naar slimmer energieverbruik en naar meetbare en stuurbare oplossingen. Met de nieuwe businessmodellen en betaalmodellen die we introduceren hebben we één doel: een positief effect op uw energiebudget en op een duurzame wereld.

 


ENERGIC GROUP

Shifft is onderdeel van de Energic Group. Een krachtenbundeling van data-gedreven vernieuwers en duurzame energiebedrijven. Met slimme technologie en een service-gerichte aanpak veranderen we de energiewereld.

SHIFFT IS ODA

Shifft is gecertificeerd als Onafhankelijk Diensten Aanbieden (ODA) en mag op basis daarvan de slimme meter uitlezen van iedereen die daarvoor toestemming heeft gegeven.
Energic Group
 Ulvenhoutselaan 12
       4835 MC Breda,
       , Nederland
  Herwin Janssen   http://energic.nl/    info@energic.nl    076 30 30 720