ENGIE Smart Grid Solutions

  • Type organisatie: Adviesbureau

ENGIE Services laat techniek werken voor haar klanten. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. Wij doen dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen.

ENGIE

Onze efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren voor onze klanten. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services.

Passie voor techniek

We zijn energieleverancier, maar ontwerpen, realiseren en onderhouden ook alle installaties die je in gebouwen en de industrie nodig kunt hebben. Denk aan luchtbehandeling, verlichting, verwarming, airco, brandmeldingsinstallaties of voor de industrie aan installaties voor stoom, perslucht, chemicaliën, koelwater, drinkwater, proceswater en de bijbehorende bekabelingen, automatisering en procesbesturingen. We zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen.

Innovatieve oplossingen

Vanuit die vertrekpunten ontzorgt ENGIE Services haar klanten met innovatieve, state-of-the-art oplossingen voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Wij dragen zo op een duurzame wijze bij aan een zuiniger gebruik van hulpbronnen, een comfortabel, energiezuinig binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties.

ENGIE Smart Grid Solutions
 Industrieweg 20a
       1521 ND WORMERVEER,
       , Nederland
  Paul Stroomer   http://www.engie.com/    communicatie.energie.nl@engie.com    088 7692900