eNovates

  • Type organisatie: Leverancier

eNovates ontstond in 2010 als denktank in het kader van een businessclub en legde zich van meet af aan toe op de ontwikkeling en productie van laadsystemen en beheersoftware ter ondersteuning van de elektromobiliteit.

Elektrische voertuigen altijd en overal voorzien van de nodige energie, dankzij de gepaste laadsystemen, ziedaar de opdracht waarrond dit dynamische bedrijf ontstond en uitgroeide tot een toonaangevende trendsetter, niet alleen in België maar over heel Europa.

De innovatieve aanpak van de hardware, in combinatie met vernuftige softwareoplossingen, maakt van eNovates de verplichte partner voor iedereen die op zoek is naar praktische, duurzame en toekomstgerichte laadoplossingen.

Het feit dat eNovates naast ontwikkeling, productie en distributie ook zorgt voor technische ondersteuning en opvolging zorgt voor een uniek totaalpakket dat over heel Europa op prijs gesteld wordt.

eNovates werkt samen met energiemaatschappijen, universiteiten en andere knowhowinstellingen en houdt zo de vinger aan de pols van alle evoluties op het vlak van energievoorziening voor elektrische voertuigen. Om aan de exponentiële vraag naar zijn producten te voldoen, ontwikkelt eNovates een partner- en distributienetwerk dat net als het hoofdbedrijf gedreven wordt door milieuvriendelijke mobiliteit.

Samen zorgen wij voor optimale mobiliteitoplossingen, altijd met de blik op de toekomst gericht.

eNovates
 Rijnkaai 37
       2000 Antwerpen,
       , Belgie
  Peter Buyckx   http://www.enovates.com/    info@enovates.com    +32 (0) 33370771