EV Box

  • Type organisatie: Woning corporatie

De missie van EV Box is om duurzame mobiliteit in de hoogste versnelling te zetten. Dit doen zij door elke elektrische auto te voorzien van de beste laadoplossing.

EVBox

EVBox is opgericht in 2010. Op dat moment waren elektrische voertuigen een uitzondering en laadstations bijna niet aanwezig.

alles-in-één laadoplossing

Maar het idee van EVBox was helder: een alles-in-één laadoplossing die eenvoudig aangepast kon worden aan alle toekomstige technologische ontwikkelingen. En dat is gelukt. Sindsdien is EVBox uitgegroeid tot de internationale marktleider op het gebied van laadoplossingen en aanvullende diensten voor elektrische voertuigen.

Engie

In 2017 werd EVBox overgekocht door ENGIE FAB, een platform dat is opgericht door de energieleverancier ENGIE om innovatieve ideëen te promoten en faciliteren.

Met kantoren in Amsterdam, New York, Antwerpen, Londen en Parijs, biedt EVBox nu meer dan 50.000 actieve laadpunten in ruim 980 steden wereldwijd, voor zowel particulieren en bedrijven, als dienstverleners. Ook is EVBox verantwoordelijk voor de gehele laadinfrastructuur in de gemeenten Amsterdam en Rotterdam en werkt zij met diverse (overheids-)partijen samen aan uitbreiding binnen Nederland en Europa.

EV Box
 Pedro de Medinalaan 31
       1086 XP Amsterdam,
       , Nederland
  Jurgen Hoogeveen   evbox.nl    info@evbox.com    +31 (0)88 77 55 444