Heliox BV

  • Type organisatie: Leverancier

Heliox BV ontwikkelt en levert innovatieve power conversie oplossingen voor toepassingen in de markten Renewable Energy, Audio & Display, Automotive, Industry & Medical.

Voor toepassingen in de markt van duurzame energie heeft Heliox een innovatief concept voor het snelladen van elektrische voertuigen en een micro inverter voor zonnepanelen ontwikkeld.

Het innovatieve concept van het snelladen van elektrische voertuigen zorgt ervoor dat de inzetbaarheid van de elektrische voertuigen sterk wordt verbeterd zonder de accu capaciteit te verhogen. Hierdoor zal de CO2 uitstoot verder worden gereduceerd en zullen de totale kosten van het vervoerssysteem sterk dalen.

Met het toepassen van de micro inverter kan binnen een bebouwde en schaduwrijke omgeving een sterke rendementsverbetering worden gerealiseerd. Tevens is het systeem met zonnepanelen flexibel uitbreidbaar, veiliger en servicevriendelijk.

Heliox is in gesprek met Brainport Development om voor het project Airey Wijk de solar micro omvormers te leveren voor de zonnepanelen op de daken van de gerenoveerde huizen.

Heliox BV
 De Donge 2
       5684 PX Best,
       , Netherlands
  Rudi Jonkman   www.heliox.nl    rudi.jonkman@heliox.nl    049 9365907