iNRG Energizing People

  • Type organisatie: Leverancier

iNRG geeft je niet alleen controle over je energie, maar ook over je energiedata. iNRG ontwikkelt en produceert maatwerk oplossingen voor smart grid software. We vergroten onze expertise door deel te nemen aan zowel landelijke als Europese innovatieprojecten, waarin nieuwe technologieën worden ontwikkeld om slimmer met energie om te kunnen gaan.

Naast de projecten werkt iNRG aan het Energie Management Systeem de I-CE. Dit systeem biedt huishoudens inzicht in en controle over het energieverbruik in huis, maar ook over de eigen energiedata.

Inzicht

De I-CE haalt de energiedata uit de slimme meter, slaat dit lokaal op en geeft via je PC realtime en periodiek inzicht in je energieverbruik. Ook de productie van zonnepanelen is op ieder moment af te lezen. Zo wordt energie en dus geld besparen een stuk makkelijker!

Bewustwording

Waar komen de pieken in het verbruik vandaan? Zowel het verbruik als de kosten in euro’s zijn zichtbaar. Het inzicht en de terugkoppeling op het energieverbruik laat jou eenvoudig zien hoe je met simpele aanpassingen al flink energie kunt besparen!

Besparen

Slimmer omgaan met de verwarming, het sluimerverbruik onderzoeken en de energieproductie van de zonnepanelen afstemmen op het verbruik. Eenvoudige aanpassingen zorgen al gauw voor euro’s verschil.

Privacy

De gegevens over het energieverbruik gaan niet naar iNRG toe, maar zijn via de I-CE alleen in eigen huis traceerbaar en worden bovendien op het apparaatje zelf opgeslagen. Zo krijg je met de I-CE de volledige controle over je energie en je persoonlijke data.

iNRG Energizing People
 Zemikelaan 17
       9747 AA Groningen,
       , Netherlands
  Jeroen Jansen   www.i-nrg.com    jeroen.jansen@i-nrg.com    06-21800255