Kapp Nederland BV

 • Type organisatie: High tech: Producent / Leverancier van high tech apparatuur

Kapp Heat Transfer Engineers

De engineers van Kapp horen bij de beste en meest innovatieve op het gebied van warmteoverdracht. Kennis en ervaring in die combinatie, even magisch als patat met mayonaise.

De kennis als basis en de ervaring uit eerdere projecten om steeds naar terug te reflecteren. Op die manier slagen wij er in steeds een oplossing te bieden met de voor uw toepassing meest geschikte en efficiëntste warmtewisselaar, hoe moeilijk het vraagstuk ook is.

Meest efficiënte en passende oplossing

Wij rekenen en tekenen totdat we voor uw vraagstuk de meest efficiënte en passende oplossing hebben gevonden. Want een warmtewisselaar is op zichzelf geen innovatief apparaat. De toepassing van die warmtewisselaar, dat is de crux. En daar komt de kennis van Kapp goed van pas.

Wij zijn niet afhankelijk van één type warmtewisselaar. Sterke samenwerkingen met meerdere fabrikanten, vormen de basis van onze filosofie. U krijgt niet wat u wilt, maar wat u nodig hebt. We kunnen u altijd voorzien van de beste oplossing. We ontwerpen en plannen niet alleen warmtewisseltoepassingen, we nemen ook de complete productie, constructie en transport van uw installatie uit handen.

4 redenen om meer van ons te willen weten

 1. Kennis
  We begrijpen uw branche net zo goed als de onze
 2. Ontwerp
  We maken innovatie geschikt voor uw toepassing
 3. Optimaal resultaat
  100 procent procesgarantie
 4. Netwerk
  We weten wie uw buren zijn
Kapp Nederland BV
 Veerplaat 102
       3313 LJ Dordrecht,
       , Nederland
  Amy Triesscheijn   www.kapp.nl    at@kapp.nl    +31 (0)6-10948925