Klein Poelhuis Installatietechniek

  • Type organisatie: Adviesbureau

Klein Poelhuis denkt mee met opdrachtgevers. Waar mogelijk stellen we het gebruik van duurzame technieken voor, zoals warmtepompen en WKO-installaties (Warmte Koude Opslag).

Ook kunnen we op meerdere fronten bijdragen aan de realisatie van energie neutrale woningen.

  • Daartoe ontwikkelen we prefab-concepten, die we op onze eigen productielocatie bouwen, waarna we ze in recordtijd in vele honderden woningen kunnen plaatsen.
  • Deze manier van werken is extra kostenefficiënt doordat de concepten in kwestie met minimale aanpassingen ook elders kunnen worden ingezet

Van renovatie tot de bouw van een complete wijk

Klein Poelhuis is gespecialiseerd in de aanpak en de capaciteit om elke klus te klaren, zelfs als het gaat om een complete wijk. Ook voor complexere individuele woningbouwprojecten met zwembaden, whirlpools en ander specifiek maatwerk kunt u op ons rekenen.

Onze medewerkers zijn thuis in alle installatiedisciplines, van luchtbehandeling tot (brand)beveiliging, van sanitair tot zonne-energie, van verwarming tot data- en telecommunicatie.

Klein Poelhuis Installatietechniek
 Lorentzstraat 12
       7102 JH Winterswijk,
       , Nederland
  René de Jonge   https://www.energiekaart.net/organisatie/klein-poelhuis-installatietechniek/    kpw@kleinpoelhuis.com    0543 519397