NEWNRG

  • Type organisatie: Kennisinstituut

NEWNRG heeft de kennis en de expertise om elk gebouw en gebied een routeplanner naar 100% schone, eigen energie te geven. Ze helpen  je je eigen duurzame doelstellingen te halen. Van gebouw tot gebied op schone energie. 

  • Advies en Strategie – waarmee je bijvoorbeeld heel concreet je woning Naar Nul op de Meter (N0M) kan verbouwen
  • Netwerk en kennis delen – met bijvoorbeeld om de week een Energie-ontbijt.
  • Inspiratie – lezingen en expertsessies
  • Laten zien wat er al kan – door bijvoorbeeld NOM-toers te organiseren langs gebouwen op eigen energie.

NEWNRG is ooit begonnen als een aanjager van lokale, duurzame energie projecten. Inmiddels zet de coöperatie zich zet – met al haar kennis en kunde, 12,5 jaar ervaring en een rijk netwerk aan experts – in om de energietransitie te versnellen.
Met als doel inzicht te geven in wat we zelf kunnen bijdragen aan een schone, sociale en leefbare wereld.

NEWNRG is een coöperatie van zelfstandige ondernemers. Een netwerk van professionals met ieder een eigen specifieke achtergrond en ervaring.

NEWNRG helpt

Wij, bewoners, bedrijven, scholen, musea, verenigingen, wijken, willen wel overstappen. Maar we weten niet altijd hoe. Wij hebben niet de tijd, de kennis en de wil om alles zelf uit te zoeken. Wij hebben niet het geld om meer te betalen dan we nu uitgeven aan energie.

NEWNRG heeft de kennis en de expertise om elk gebouw en gebied een routeplanner naar 100% schone, eigen energie te geven. Niet omdat wij als individu alles weten, maar omdat wij een heel groot en nog altijd groeiend netwerk hebben. Omdat wij samenwerken met universiteiten en experts op het gebied van zowel high tech innovatie als eeuwenoude low tech  technieken en materialen. Met mensen die weten wat er kan, nu en morgen.

Ons netwerk is groot en groeiend. Een aanzwellende zwerm.
Hieronder slechts een eerste aanzet van personen die NEWNRG ondersteunen met kennis en organisatie.

Reseach

NEWNRG
 Gaasterlandstraat 5
       1079 RH Amsterdam,
       , Nederland
  Pauline Westendorp   http://www.newnrg.nl/    pauline@newnrg.nl    06-54723019