NieuweStroom

  • Type organisatie: Energieleverrancier

NieuweStroom is de eerste leverancier die iedereen rechtstreeks toegang geeft tot de handelsbeurs waar grote bedrijven en energieleveranciers hun energie inkopen. De handelsbeurs is gemiddeld de goedkoopste markt om energie in te kopen en wij rekenen deze prijzen 1-op-1 door aan bedrijven en particulieren met slechts een geringe vaste opslag.

U betaalt dus wat de energie echt kost! Dit resulteert in structureel lagere prijzen. Dus geen tijdelijk actietarief, maar doorlopend voordeel.

Koppeling met slimme meter

De prijsstelling is volledig transparant: de openbare handelsprijzen kunt u op de website vinden. Dankzij de slimme meter weten wij precies hoeveel u verbruikt heeft. Wij rekenen maandelijks uw werkelijke verbruik met u af, geen verassingen meer op de jaarrekening.

Bij NieuweStroom geen vast contract en geen opzegboete. Wij werken daarom bewust elke dag voor uw tevredenheid en de laagste prijs.

Dynamische prijzen van NieuweStroom

De dynamische prijzen van NieuweStroom zorgen ervoor dat energie goedkoper én duurzamer kan worden afgenomen.

Op de goedkopere momenten is energie duurzamer; er wordt dan minder energie opgewekt met fossiele brandstoffen. Daardoor bespaart u niet alleen op de energiekosten, maar neemt u ook duurzamer energie af.

Uiteraard kunt u ook terugleveren; als u in een uur per saldo teruglevert, ontvangt u daarvoor de dan geldende handelsbeursprijs

NieuweStroom
 Sint Maartenslaan 26
       6221 AX Maastricht,
       , Netherlands