NRG031

  • Type organisatie: Kennisinstituut

NRG031 helpt Nederland met energiebesparing en opwekking door woningvoorraad analyses, energie besparingsmodellen en de financiering ervan zowel individueel als collectief.

NRG031 helpt lokale partijen met het realiseren van hun ambities. Dat kan door advies, het beschikbaar stellen van instrumenten of door het bemensen van de organisatie. Op deze wijze zijn diverse partijen in o.a. Groningen, Breda, Rotterdam, Achterhoek, Leerdam, Heerhugowaard en Hoek van Holland ondersteund.

Soms door enkel het geven van advies, soms door het opzetten van een coöperatieve vereniging en het bemensen van de operationele invulling. In feite zijn alle samenwerkingsvormen bespreekbaar. Bel ons gewoon om meer inzicht te krijgen in uw specifieke situatie.

NRG031 financieringsmodel

Na een goed overzicht en inzicht te hebben gekregen in de technische en financiële aspecten komt doorgaans de vraag of en hoe dergelijke projecten zijn te financieren.

  • Welke kredietfaciliteiten bestaan er?
  • Of is een esco-model of Sale & Lease Back constructie mogelijk interessant?

Een passende financiële oplossing is maatwerk en vereist gedegen kennis van de financiële en energiewetgeving. In vele projecten en onderzoeksprogramma’s is door NRG031 de kennis verzameld die nodig is voor dit maatwerk. Ook zijn bewezen oplossingen snel inzetbaar / of met een kleine aanpassing geschikt te maken voor een andere situatie. Graag komen wij met u in contact om uw financieringsvraag te analyseren en te structureren.

NRG031
 Leidse Rijn 21
       3454 PZ De Meern,
       , Nederland
  Roland van der Klauw   nrg031.nl    contact@nrg031.nl    06 518 408 58