Remeha BV

  • Type organisatie: High tech: Producent / Leverancier van high tech apparatuur

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing.

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, Micro-WKK, thermostaten en (zonne)boilers.

Remeha eVita HRe

De eVita HRe®-ketel is de eerste HRe®-ketel ter wereld die naast warmte en warm water ook (groene) stroom opwekt: gemiddeld 2500 kWh per jaar. Door zowel warmte als elektriciteit op te wekken bespaar je met de eVita flink op jouw energierekening.

HR-ketels

De HR-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Afhankelijk van uw huidige ketel en woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de sterk gestegen energieprijzen. Een nieuwe HR-ketel zal in vergelijking met een conventionele- of VR-ketel, aanzienlijke besparingen op uw gasverbruik opleveren.

iSense thermostaat

De  iSense thermostaat is optimaal afgestemd op de eVita en zorgt dag en nacht nauwkeurig voor de ingestelde temperatuur. Je kunt er bovendien de actuele en totale elektriciteitsproductie op aflezen.

De iSense biedt uitgebreide programmeermogelijkheden en is dankzij de hulpteksten en scrollmenu’s heel eenvoudig te bedienen. De iSense is er ook als draadloze thermostaat die je waar dan ook in huis kan ophangen.

Bespaar nog meer met een zonneboiler

Je kunt de Remeha eVita aansluiten op jouw bestaande zonneboiler. Heb je nog geen zonneboiler? Met een Remeha zonneboilersysteem bespaar je tot wel 60% op de kosten voor warm water.

Schoon van bron tot gebruiker

CO2 neutraal is het doel: Zon en Wind worden omgezet in elektriciteit. De warmtepomp zorgt voor warmte: simpel en begrijpelijk.

Remeha BV
 Marchantstraat 55
       7332 AZ Apeldoorn,
       , Nederland
  Marco Bijkerk   https://www.remeha.nl/index.htm    marco.bijkerk@remeha.nl    055 - 549 69 00