Stedin Netbeheer BV

  • Type organisatie: Netbeheer

Stedin zorgt ervoor dat ruim 2 miljoen consumenten, bedrijven en overheden 365 dagen per jaar, 24/7 over energie beschikken. Het gas- en elektriciteitsnetwerk van Stedin is de onmisbare schakel tussen hen en de energieleverancier en maakt het mogelijk dat gas en elektriciteit betrouwbaar en veilig getransporteerd wordt.

Dit netwerk goed onderhouden, uitbreiden en moderniseren is een verantwoordelijke taak. Daarin wordt continu geïnvesteerd, met veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

De missie van Stedin is ‘Duurzame energie voor iedereen’.

Met schaarser wordende fossiele brandstoffen is de duurzame weg de enige weg om te zorgen dat er altijd energie is voor iedereen. Van centraal opgewekt en gedistribueerd, verandert de energievoorziening de komende jaren naar decentraal opgewekt uit vooral duurzame bronnen.

Die verandering is nu al in volle gang. Bij die verduurzaming zijn ‘beschikbaar, ‘betrouwbaar’ en ‘betaalbaar’ sleutelwoorden. Met kennis en het vakmanschap maakt Stedin het mogelijk dat netten slimmer worden en betaalbaar blijven, dat duurzame energie efficiënt getransporteerd wordt en dat de hoge betrouwbaarheid van haar netten gewaarborgd is.

Stedin Netbeheer BV
 Blaak 8
       3011 TA Rotterdam,
       , Netherlands
  Koen de Lange   www.stedin.net    pers@stedin.net    088 - 895 65 00