TOP Systems

  • Type organisatie: Woning corporatie

TOP Systems B.V. is al meer dan 25 jaar dé mobiele energie specialist en al 10 jaar wereldwijd de grootste VICTRON distributeur! Altijd en overal 230V tot uw beschikking hebben en dan ook nog eens duurzaam ondernemen; bij TOP Systems hebben ze altijd een oplossing voor uw probleem.

Door de toenemende mobiliteit wordt het voor veel bedrijven steeds belangrijker om onderweg (denk bijv. aan gereedschap, meetapparatuur en/of computers etc.) én op lokatie over 230 Vac te beschikken.

In Nederland zijn de meeste (technische) wagenparken van de Nutsbedrijven, politie- en brandweerkorpsen, ANWB, gemeenten en grote installateurs uitgerust met onze omvormersystemen.

De specialisten van TOP Systems hebben nagenoeg voor ieder mobiel energievraagstuk wel een passende oplossing. In de afgelopen 25 jaar zijn er door ons meer dan 300.000 voertuigen uitgerust met een energiesysteem; hierdoor hebben wij veel expertise in huis en is er meestal een kant-en-klare oplossing voorhanden.

Solar Technologie

De laatste jaren heeft TOP Systems zich ook gespecialiseerd in de Solar- technologie.

Wij kunnen voor u zowel autonome als netgekoppelde systemen berekenen en leveren. State-of-the art technologie met een uiterst scherpe prijsstelling; door samen te werken met de grootste solarproducenten bent u verzekerd van de nieuwste lijn solarpanelen en superieure MPPT regelaars.

TOP Systems
 Duitslandweg 13
       2411 NT Bodegraven,
       , Nederland