Unica

  • Type organisatie: Leverancier

Wat hebben vraagstukken op het gebied van energie, kantoorbezetting, de verduurzaming van gebouwen, ICT en gezonde leef- en werkomgevingen met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden opgelost met behulp van techniek.

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland. Wij hebben een passend antwoord op al uw vragen. En met veertien vestigingen en acht specialismen is Unica altijd dichtbij.

  • Unica is sterk in integrale dienstverlening. Wij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften en ervaringen met uw gebouw(en).
  • Vervolgens delen wij graag onze uitgebreide expertise met u op het gebied van energie, ICT, beveiliging en installatietechniek.
  • Samen komen we tot een kwalitatieve oplossing op maat, die voldoet aan al uw wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.

Als grootste zelfstandig technisch dienstverlener streeft Unica naar continuïteit. Dit doen we elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden. Unica is een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen, nu en later. Want, samen maken we de toekomst.

Unica
 De Wel 15
       3871 MT Hoevelaken,
       , Netherlands
  Jan-Maarten Elias   www.unica.nl    jelias@unica.nl    033-2478081