Woningcorporatie Domijn

  • Type organisatie: Woning corporatie

Duurzaamheid is een begrip binnen Domijn dat we erg belangrijk vinden. Van een woning die duurzaam is (stevig gebouwd zodat het jaren mee kan, goed onderhouden en vriendelijk voor het milieu) worden we blij.

Domijn wil hun klanten graag een goede, energiezuinige en betaalbare woning kunnen bieden waar bewoners gemak en plezier van hebben.

Vooral als er energiezuinige onderdelen geplaatst worden in uw woning (denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen of dubbel glas), is het ook beter voor uw portemonnee, want u bespaart uiteindelijk op uw energierekening.

Wat doet Domijn voor u?

We investeren niet alleen in woningen, maar ook in wijken. Dat ziet u terug in wat we bouwen, maar ook in hóe we dat doen. Als we woningen renoveren of nieuw bouwen, bekijken we per woning hoe we het energieverbruik zo laag mogelijk kunnen houden. Ook zorgen we voor hulpmiddelen en informatie, zodat u weet hoe u het beste met een duurzame woning om kunt gaan.

Wilt u uw woning duurzamer maken?

Dat kan! Wij werken samen met Reimarkt, onze partner in duurzaamheid. Zij ontwikkelen slimme oplossingen voor energiebesparing in uw woning. Reimarkt kunt u zien als een supermarkt waar u duurzaam wonen kunt kopen. In de winkel liggen kant-en-klare oplossingen in de schappen, zoals zonnepanelen en verschillende soorten isolatie. Wij doen de investering en vragen hiervoor een kleine huurverhoging terug. Deze huurverhoging kunt u via uw energierekening terugverdienen!

Woningcorporatie Domijn
 Boulevard 1945 324A
       7511 AJ Enschede,
       , Nederland
  Jan Salverda   https://www.domijn.nl/    info@domijn.nl    0900 3350335